Pred svojim časom že od leta 1923

V družbi Thermia si prizadevamo uresničiti vizijo našega ustanovitelja: proizvajati izdelke, ki so pred svojim časom. V letu 2023 praznujemo 100-letnico razvoja rešitev prihodnosti z velikimi ambicijami, inovativnim načinom razmišljanja in vrhunsko tehnologijo – vedno korak pred drugimi.

Skupaj s partnerji in monterji zagotavljamo kakovost pred in med namestitvijo vaše nove toplotne črpalke ter po njej. Z izkušnjami, ponosom in strastjo drvimo naprej z drzno miselnostjo: Najboljše ideje šele prihajajo.

100 let švedskih inovacij

Leta 1973 smo razvili prvo geotermalno toplotno črpalko. To je bil začetek fantastičnega popotovanja, na katerem smo izpopolnili oskrbo z obnovljivo energijo v različnih podnebnih razmerah, da bi zagotovili toplotne črpalke prihodnosti, ki izboljšujejo kakovost življenja in udobje naših strank po vsem svetu.

9 MEJNIKOV V NAŠI ZGODOVINI

JBC – 50. OBLETNICA, KI JO JE VREDNO OBELEŽITI

Leta 1973 je bila toplotna črpalka JBC daleč pred svojim časom: bila je vodilna na področju razvoja toplotnih črpalk prihodnosti.

Oglejte si, kako smo v dobi inovacij, ki mejijo na revolucijo, ustvarili edinstven nov izdelek, ki je postavil nove meje.

PRAZNUJMO JBC!

Thermia 100 let

Inovacija od leta 1923

Leta 1973 smo razvili prvo geotermalno toplotno črpalko. To je bil začetek fantastičnega popotovanja, na katerem smo izpopolnili oskrbo z obnovljivo energijo v različnih podnebnih razmerah, da bi zagotovili toplotne črpalke prihodnosti, ki izboljšujejo kakovost življenja in udobje naših strank po vsem svetu.

Vodilna tehnologija na trgu – korak pred drugimi

Lorem ipsum

Že več kot stoletje si prizadevamo biti najboljši, pred svojim časom, nad časom. Še naprej izboljšujemo izdelke in kot prvi uvajamo nove izdelke, ki so pred svojim časom, od peči na koks pred 100 leti do najsodobnejših toplotnih črpalk današnjega dne:

 

Prva geotermalna toplotna črpalka, Calibra Eco, s podnebju prijaznim hladivom (R452B) in aktualna svetovna šampionka, naša toplotna črpalka Atlas, prva z vrednostjo sezonskega koeficienta učinkovitosti (SCOP oz. Seasonal Coefficient of Performance) nad 6,0.

Najboljše ideje šele prihajajo

Lorem ipsum

Za družbo Thermia so raziskave in razvoj ključnega pomena pri načrtovanju toplotnih črpalk prihodnosti. Naša ustvarjalna ekipa raziskovalcev iz največjega evropskega centra za raziskave in razvoj toplotnih črpalk se je z novimi tehnologijami že večkrat izkazala za vodilno v industriji toplotnih črpalk.

V centru svoje izdelke preizkušamo z izjemno strogimi podnebnimi in trajnostnimi preizkusi, ki nam pomagajo izpopolniti zasnovo črpalk ter nenehno izboljševati kakovost in vzdržljivost vsakega izdelka družbe Thermia.

Varne in učinkovite rešitve – danes in jutri

Lorem ipsum

Naš cilj je strankam ponuditi rešitev za ogrevanje, ki ni le popolnoma varna, temveč tudi trajnostna in energetsko učinkovita. Da bi to lahko zagotovili, je potreben zanesljiv postopek, od začetnega stika in priporočila izdelka do njegove namestitve in zagona.

Skupaj s certificiranimi prodajalci in monterji poskrbimo, da vse poteka gladko.

Stik

Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas

Pišite nam

We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message... more
We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message to our Data Protection Officer: info@thermia.com from the address that the agreement concerns. We inform you that you are not profiled. Your data will not be shared outside the European Economic Community or shared with multinational organizations. hide
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above... more
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above is Thermia AB based in Box 950 671 29 Arvika. Please send all your questions and doubts to our Data Protection Officer at info@thermia.com. Your data will be processed in order to reply to the question according to the provision that data processing is lawful if it is necessary to carry out an agreement or prior to entering it. If you agree to the above, your data will also be used to send marketing content. You can find full information about your personal data in our privacy policy. hide
* Mandatory field

Thermia partner v Sloveniji

Atlas Trading d.o.o.

Atlas Trading d.o.o.

+386 3 425 54 00