Energetske rešitve za velike zgradbe

Geotermalna energija za vaše podjetje

Lorem ipsum

Toplotne črpalke z zemeljskim virom jemljejo toploto iz zemlje, ji dvignejo temperaturo in jo prenesejo v energetski sistem zgradbe. Poleti je mogoče ta postopek preprosto obrniti. Toplotna črpalka takrat zbere toploto iz zgradbe in jo odda nazaj zemlji, kar učinkovito hladi zgradbo.

Povečevanje energetske učinkovitosti zgradb je temeljni politični in gospodarski cilj za številne evropske države. Toplotne črpalke bodo v prihodnjih letih s svojo izredno energetsko učinkovitostjo igrale osrednjo vlogo pri doseganju teh ciljev. Toplotne črpalke združujejo ogrevanje, toplo vodo in hlajenje v eni varčni ter okolju prijazni napravi. Primerne so zlasti za zgradbe, ki potrebujejo veliko ogrevanja, hlajenja in tople vode.

Tehnologija je že dobro uveljavljena in ponuja številne prednosti, od večjega udobja, manjše porabe energije in nižjih izpustov CO2 do pomembnih prihrankov pri stroških obratovanja ter vzdrževanja.

Toplotne črpalke z zemeljskim virom – najboljše od najboljšega

Lorem ipsum

Toplotne črpalke z zemeljskim virom so najbolj učinkovita oprema za ogrevanje in hlajenje, kar jih je trenutno na trgu. To je zato, ker toploto preprosto prenašajo z enega mesta na drugo, namesto da bi jo proizvajale iz goriva, kot je kurilno olje ali zemeljski plin.

Toplotne črpalke z zemeljskim virom jemljejo toploto iz zemlje, ji dvignejo temperaturo in jo prenesejo v energetski sistem zgradbe. Poleti je mogoče ta postopek preprosto obrniti.

Toplotna črpalka takrat zbere toploto iz zgradbe in jo odda nazaj zemlji, kar učinkovito hladi zgradbo.

Stik

Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas

Pišite nam

We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message... more
We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message to our Data Protection Officer: info@thermia.com from the address that the agreement concerns. We inform you that you are not profiled. Your data will not be shared outside the European Economic Community or shared with multinational organizations. hide
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above... more
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above is Thermia AB based in Box 950 671 29 Arvika. Please send all your questions and doubts to our Data Protection Officer at info@thermia.com. Your data will be processed in order to reply to the question according to the provision that data processing is lawful if it is necessary to carry out an agreement or prior to entering it. If you agree to the above, your data will also be used to send marketing content. You can find full information about your personal data in our privacy policy. hide
* Mandatory field

Thermia partner v Sloveniji

Atlas Trading d.o.o.

Atlas Trading d.o.o.

+386 3 425 54 00