Najsodobnejše središče za rehabilitacijo

Najsodobnejše središče za rehabilitacijo sklada RECAL

Postopna nega v skladu RECAL ... terapija za življenje

Recal je zasebna neprofitna organizacija za zdravstveno oskrbo. Ustanovljena je bila leta 2001 in se ponaša z izredno ekipo strokovnjakov za človeške vire, kar vključuje zdravnike, terapevte in prostovoljce. Njihov skupni cilj je pomagati posameznikom, ki so odvisni od katere koli snovi ali obnašanja, da se znova vključijo v družbo, kar vključuje zagotavljanje družinske podpore.

»Želimo poskrbeti za naše bolnike, okolje in sredstva, ki jih dobimo od donatorjev. Zato smo se odločili za vgradnjo geotermalnega sistema podjetja Thermia, ki za ugodno ceno vse leto zagotavlja ustrezno klimo naših prostorov,« je povedal José Manuel Sainz Quintana, generalni direktor sklada Recal.

Inovativna tehnologija zagotavlja udobno uravnoteženo okolje.

Novi dom sklada Recal je izredna sodobna montažna zgradba s površino 400 m2, ki jo je zasnoval slavni španski arhitekt Joaquín Torres in je stala 1 milijon evrov. Zgradba je pritegnila krajevno in mednarodno pozornost kot inovativen projekt, ki je bil načrtovan in izdelan z najmanjšo možno porabo virov ter najmanjšim možnim vplivom na okolje.
Vse, kar je načrtovano, zgrajeno in vgrajeno v središče za rehabilitacijo Recal, je energetsko učinkovito, učinkovito deluje in ima vrhunske lastnosti. Za ogrevanje in toplo vodo je bila izbrana toplotna črpalka Thermia Solid Eco 42 skupaj z dvema grelnikoma vode in toplotno črpalko Thermia KBH 1000/210 z zemeljskim virom, ki je povezana s poljem geosond, ki omogočajo hkratno pridobivanje in oddajanje toplote. Sistem ima vgrajena energetska tipala, ki pomembno izboljšujejo sposobnost pridobivanja energije.

Stik

Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas

Pišite nam

We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message... more
We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message to our Data Protection Officer: info@thermia.com from the address that the agreement concerns. We inform you that you are not profiled. Your data will not be shared outside the European Economic Community or shared with multinational organizations. hide
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above... more
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above is Thermia AB based in Box 950 671 29 Arvika. Please send all your questions and doubts to our Data Protection Officer at info@thermia.com. Your data will be processed in order to reply to the question according to the provision that data processing is lawful if it is necessary to carry out an agreement or prior to entering it. If you agree to the above, your data will also be used to send marketing content. You can find full information about your personal data in our privacy policy. hide
* Mandatory field

Thermia partner v Sloveniji

Atlas Trading d.o.o.