Ekološka pot s hotelom Goldene Zeit

V hotel Goldene Zeit na Bavarskem se odpravite na ekološko pot, polno harmonije in sprostitve

Udobje z obnovljivo energijo in zmanjšanim vplivom na okolje.

Goldene Zeit je hotel s štirimi zvezdicami s ponudbo za wellness in seminarje v kraju Georgenberg na Bavarskem. Ponuja prostorne sobe v edinstvenem slogu in videzu. Ponudba za wellness vključuje različne vrste masaže, zdravilne kopeli in nego kože, pa tudi kanjonsko sobo ter savno.

»Popolnoma zadovoljni smo z zanesljivostjo toplotne črpalke in odličnimi storitvami podjetja Multitherm,« je komentirala lastnica hotela, Erika Holfelder.

Dobro počutje je v hotelu Goldene Zeit prednostna naloga, lastnica pa ustvarja okolju prijazno vzdušje. Zgradba je bila zgrajena z upoštevanjem okoljevarstvenih in bioloških vidikov. Ogrevanje je zagotovljeno z geotermalno energijo, del električne energije pa hotel proizvede samostojno z lastnim fotonapetostnim sistemom.

»Popolnoma zadovoljni smo z zanesljivostjo toplotne črpalke in odličnimi storitvami podjetja Multitherm,« je komentirala lastnica hotela, Erika Holfelder.

Sistem za ogrevanje sestavlja kombinacija stenskega in talnega ogrevanja s porabo približno 35 kWh na m2, oskrbuje pa ga toplotna črpalka Thermia Robust 42. Toplotna črpalka zagotavlja ogrevanje in toplo vodo za vse dele hotela.

Stik

Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas

Pišite nam

We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message... more
We inform you that your agreement may be withdrawn at any moment by sending an email message to our Data Protection Officer: info@thermia.com from the address that the agreement concerns. We inform you that you are not profiled. Your data will not be shared outside the European Economic Community or shared with multinational organizations. hide
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above... more
We inform you that the administrator of the personal data provided in the form above is Thermia AB based in Box 950 671 29 Arvika. Please send all your questions and doubts to our Data Protection Officer at info@thermia.com. Your data will be processed in order to reply to the question according to the provision that data processing is lawful if it is necessary to carry out an agreement or prior to entering it. If you agree to the above, your data will also be used to send marketing content. You can find full information about your personal data in our privacy policy. hide
* Mandatory field

Thermia partner v Sloveniji

Atlas Trading d.o.o.